Teje

Een zachte botercrème, met een vleugje Scotch Whisky, in een melkchocoladen schaal.

 
 
 

Sasha

Een ovaaltje in witte chocolade, met een luchtige vulling, op smaak gebracht met koffie en Amaretto.

 
 
 

Ribbi

Twee op Rhum gelegde rozijnen, gecombineerd met een witte ganache in een melkchocoladen jasje.

 
 
 

Williams

Een peertje in melkchocolade, gevuld met een Poire Williams botercrème.

 
 
 

Atilla

'n Paardekop in fondantchocolade, gedecoreerd met melkchocolade en gevuld met hazelnotenpraliné die vermengd werd met nougat-dûr.

 
 
 

Napoleon

De hoed en de likeur verenigd in een fondantchocoladen praline. Gevuld met een ganache van Mandarine Napoléon.

 
 
 

Rina

Een met pistache geparfumeerde botercrème, in een witte praline.

 
 
 

Cuvet

Dit cupje in melkchocolade wordt opgevuld met een notencrème, en gedecoreerd met bresilienne-nootjes.

 
 
 

Moka

Een smeuïge koffieganache in een fondantchocoladen blokje, gedecoreerd met een koffieboon in melkchocolade.

 
 
 

Canada

Een huwelijk van hazelnotenpraliné en botercrème, in een fondantchocoladen blad. De gebrande hazelnoten zorgen voor een krokante toets.

 
 
 

Jockey

Een praline die - letterlijk - in je mond smelt, dit melk/fondant petje met hazelnotenpraliné.

 
 
 

Thee

Dit bloempje in melkchocolade wordt gevuld met een donkere ganache, geïnfuseerd met Earl Grey thee.

 
 
 

Romeo

Een lieflijk hartje in melkchocolade met een even zachte ganache van Marasquin.

 
 
 

Zebra

Een gevlamd rotsje van witte en melkchocolade, met een romige appelsienganache.

 
 
 

Advocaat

Een met room verzachte advocaatvulling in een schelpje van fondantchocolade.

 
 
 

Cointreau

Dit ovaaltje in fondantchocolade verhult een praliné-ganache die op smaak werd gebracht met Cointreau en gehakte walnoten.

 
 
 

Hawaï

Een frisse blend van ananas en kokos, als ganache in een melkchocoladen driehoekje.

 
 
 

Vanilla

Een zachte siroop met vanille, in een hartje van fondantchocolade.

 
 
 

Diamant

Een diamantje in witte chocolade, donker gemarmerd voor nog meer glans, gevuld met een hazelnotenpraliné.

 
 
 

Samba

Hazelnotenpraliné, royaal vermengd met gemalen pailleté feuilletine, dit alles in een schaal van witte chocolade.

 
 
 

Ballotin

Een melkchocoladen "doosje" met daarin een heerlijk zachte caramelvulling.

 
 
 

Venise

Een geliefd dessert in een praline: botercrème tiramisu, gecombineerd met een ovaaltje in melkchocolade.

 
 
 

Caprice

Een ganache van bosvruchten en amarenakersen, in een fondantchocoladen praline.

 
 
 

Amaro

Een melkchocoladen rotsje met hazelnotenpraliné, krokant gemaakt door gepofte rijst.

 
 
 

Aloma

Zachte amandelpraliné in een fondantchocoladen kastanje.

 
 
 

Corfu

Een fondantchocoladen ballotin met een romige amandelpraliné, vermengd met goudgele honing.

 
 
 

Lutago

Een romige hazelnotenpraliné in een schaal van witte chocolade.

 
 
 

Bonaparte

Napoleon's hoed in melkchocolade, gevuld met marsepein en Mandarine Napoléon.

 
 
 

Banane

Een milde ganache van banaan in een jasje van fondantchocolade.

 
 
 

Cabosse

Klein maar fijn: dit melkchocoladen blokje met een heerlijk luchtige chocolademousse als vulling.

 
 
 

Syko

Zowel de melkchocoladen schaal als de benaming ("Syko" is Grieks voor "vijg") verwijzen naar de vulling: een botercrème van vijgen.

 
 
 

Luik

Deze vulling is een foodpairing van amandelen en peren: amandelpraliné en Luikse siroop. De peervorm in fondantchocolade past als gegoten.

 
 
 

Zeevruchten

Een assortiment van zeevruchtjes, in witte gemarmerde chocolade, gevuld met hazelnotenpraliné.

 
 
 

Rio

De pure ganache van "Brasil" originechocolade maakt van deze praline een echt smaakbommetje. De geel-groene decoratie verwijst naar de Braziliaanse vlag.

 
 
 

Ben Hur

De moeder aller pralines. Een dun schijfje marsepein met daarop botercrème koffie en bovenaan een mooie walnoot. Dit smakelijk geheel wordt overgoten met witte chocolade.

 
 
 

Malaga

Marsepein, geparfumeerd met kersen en Kirsch, een hele amarenakers erbovenop en geënrobeerd met fondantchocolade. Decoratie met melkchocolade.

 
 
 

Africain

Marsepein, op smaak gebracht met Rhum en een gekarameliseerde amandel, overgoten met melkchocolade. Decoratie met fondantchocolade.

 
 
 

Maragogype

Een fondantchocoladen rechthoekje met een interieur van marsepein, vermengd met koffie. Gedecoreerd met koffie-split.

 
 
 

Zerma

Een rechthoekig blokje van zachte botercrème, op smaak gebracht met Grand Marnier, en dan overgoten met witte chocolade. Sober gedecoreerd met fondantchocolade.

 
 
 

Kelly

Een ovaaltje in marsepein, met pistachesmaak. Vlak na het enroberen met fondantchocolade, decoreren we met een drietandsvork.

 
 
 

Tosca

Een pittige botercrème koffie op een dun marsepein schijfje. Overgoten met melkchocolade en gedecoreerd met witte chocolade.

 
 
 

Chantal

Een schijfje van marsepein vermengd met gehakte sinaasschil, bloedappelsien en sinaaslikeur. Geënrobeerd met melkchocolade en gedecoreerd met fondantchocolade.

 
 
 

Brasil (wit)

Een zalige ganache van Rhum, overgoten met witte chocolade en gedecoreerd met een handgeschreven letter B in fondantchocolade.

 
 
 

Brasil (fondant)

Een zalige ganache van Rhum, overgoten met fondantchocolade en gedecoreerd met een handgeschreven letter B in melkchocolade.

 
 
 

Mango

De marsepein met mango geeft een lichtjes zure maar frisse nasmaak. Geënrobeerd met melkchocolade.

 
 
 

Sebastian

Onder de witte chocoladelaag proef je een (niet te zoete) botercrème, vermengd met echte cuberdonstroop. Ook de suikerdecoratie is met smaak en kleur van cuberdons.

 


© 2015 Andes Chocolatier
Alle rechten voorbehouden

site by webwave