De passie start in 1993

Ruim 20 jaar worden in Puurs kwaliteitsvolle ingrediënten omgetoverd tot heerlijke pralines en andere chocoladelekkernijen. Sinds 1993 vervaardigt Andes Chocolatier pralines die zelfs bij de meest veeleisende klanten in de smaak vallen. Ons geheim? De grootste aandacht voor kwaliteit en service.

Andes Chocolatier is op meerdere chocolade-domeinen actief. Bakkerijen en collega-chocolatiers bieden we een gevarieerd assortiment pralines en aanverwante artikelen aan. Sinds 2006 verlieten ook heel wat Antwerpse Handjes onze ateliers. Als exclusief producent voor de kleinhandel voorzien we tientallen verkooppunten van dit bekende streekproduct.

Bedrijven en instellingen rekenen op ons voor relatiegeschenken in chocolade, zoals gepersonaliseerde pralines, reliëfchocolade en maatwerk, vaak in combinatie met een gepersonaliseerde verpakking. Andes Chocolatier denkt mee, en levert een volledig afgewerkt geschenk af.

Ooit aan een professionele chocoladefontein gedacht? Als een van de eersten in België (actief sinds 2005) verhuurt en verkoopt Andes Chocolatier degelijke chocoladefonteinen voor professioneel gebruik.

A-Marsepein

 

© 2023 Andes Chocolatier
Alle rechten voorbehouden

site by webwave