Paaseitje praliné wit

Een paaseitje in witte chocolade, gevuld met hazelnotenpraliné.

 
 
 

Paaseitje praliné melk

Een paaseitje in melkchocolade, gevuld met hazelnotenpraliné.

 
 
 

Paaseitje banaan

Een paaseitje in fondantchocolade, gevuld met een zachte ganache van banaan.

 
 
 

Paaseitje praliné nougatine

Een krokante hazelnotenpraliné in een paaseitje van witte chocolade.

 
 
 

Paaseitje pistache

Een duo van witte en melkchocolade, gevuld met een zachte botercrème en pistache.

 
 
 

Paaseitje moka

Een mokka botercrème in een paaseitje van melk- en fondantchocolade.

 
 
 

Paaseitje Amaretto

Een ganache die op smaak werd gebracht met Amaretto, in een melkchocoladen paaseitje.

 
 
 

Paaseitje advocaat

Een paaseitje in fondantchocolade, gecombineerd met een zachte advocaatganache.

 
 
 

Paaseitje praliné crisp

Een fondantchocoladen paaseitje, gevuld met hazelnotenpraliné, en gepofte rijst voor een krokante toets.

 
 
 

Paaseitje vanille

Een smeuïge fondantvulling, geparfumeerd met vanille, in een paaseitje van fondantchocolade.

 
 
 

Paaseitje caramel

Dit wit-melk gemarmerde paaseitje werd gevuld met een heerlijke caramel. Een topper in het assortiment!

 
 
 

Paaseitje speculoos

Een hazelnotenpraliné, op smaak gebracht met speculaaskruiden en pailleté feuilletine. Dit in een paaseitje van melkchocolade.

 
 
 

Paaseitje limoncello

De bekende Italiaanse citroenlikeur werd verwerkt in een ganache, waarmee we melkchocoladen paaseitjes vullen.

 
 
 

Paaseitje cuberdon

Dit melkchocoladen paaseitje werd gevuld met een (niet te zoete) botercrème, vermengd met echte cuberdonstroop.

 
 
 

Paaseitje popcorn

De heerlijke smaak van popcorn in een melkchocoladen paaseitje. De crunchy vulling heeft bovendien een aangename textuur.

 
 
 

Paaseitje framboos

Een zachte ganache van frambozen, in een melkchocoladen paaseitje met rode decoratie.

 
 
 

Paaseitje aardbei

We vullen dit paaseitje in melkchocolade met een aardbeien-botercrème. Mmmmhhh!

 
 
 

Paaseitje vol wit

Paaseitje in volle witte chocolade.

 
 
 

Paaseitje vol melk

Paaseitje in volle melkchocolade.

 
 
 

Paaseitje vol fondant

Paaseitje in volle fondantchocolade.

 
 
 

Paaseitje vol gold

Verzot op caramel? Wij ook! Een paaseitje "vol" gegoten in caramelchocolade, niets meer en niets minder.

 

© 2015 Andes Chocolatier
Alle rechten voorbehouden

site by webwave