Een zachte botercrème, met een vleugje Scotch Whisky, in een melkchocoladen schaal.
Een ovaaltje in witte chocolade, met een luchtige vulling, op smaak gebracht met koffie en Amaretto.
Twee op Rhum gelegde rozijnen, gecombineerd met een witte ganache in een melkchocoladen jasje.
Een peertje in melkchocolade, gevuld met een Poire Williams botercrème.
'n Paardekop in fondantchocolade, gedecoreerd met melkchocolade en gevuld met hazelnotenpraliné die vermengd werd met nougat-dûr.
De hoed en de likeur verenigd in een fondantchocoladen praline. Gevuld met een ganache van Mandarine Napoléon.
Een met pistache geparfumeerde botercrème, in een witte praline.
Dit cupje in melkchocolade wordt opgevuld met een notencrème, en gedecoreerd met bresilienne-nootjes.
Vierkant en toch rond, dit mooie vormpje werd gedecoreerd met goudpoeder en gevuld met een gezouten caramel.
Een smeuïge koffieganache in een fondantchocoladen blokje, gedecoreerd met een koffieboon in melkchocolade.
Een huwelijk van hazelnotenpraliné en botercrème, in een fondantchocoladen blad. De gebrande hazelnoten zorgen voor een krokante toets.
Een praline die - letterlijk - in je mond smelt, dit melk/fondant petje met hazelnotenpraliné.
Dit bloempje in melkchocolade wordt gevuld met een donkere ganache, geïnfuseerd met Earl Grey thee.
Een lieflijk hartje in melkchocolade met een even zachte ganache van Marasquin.
Een gesprayd rotsje van witte en melkchocolade, met een romige appelsienganache.
Een met room verzachte advocaatvulling in een schelpje van fondantchocolade.
Bijenkorfje... honing... natuurlijk. Het bijenkorfje in witte chocolade vullen we met een donkere honingganache die we royaal pimpen met kaneel.
Een frisse blend van ananas en kokos, als ganache in een melkchocoladen driehoekje.
Combineer een notencrème met gecarameliseerde nootjes en fleur de sel. Maak er pralines mee in een schaal van blonde chocolade en je hebt een instant favoriet.
Een diamantje in witte chocolade, donker gemarmerd voor nog meer glans, gevuld met een hazelnotenpraliné.
Hazelnotenpraliné, royaal vermengd met gemalen pailleté feuilletine, dit alles in een schaal van witte chocolade.
Een melkchocoladen "doosje" met daarin een heerlijk zachte caramelvulling.
Een melkchocoladen rotsje met hazelnotenpraliné, krokant gemaakt door gepofte rijst.
Zachte amandelpraliné in een fondantchocoladen kastanje.
Een fondantchocoladen ballotin met een romige amandelpraliné, vermengd met goudgele honing.
Een romige hazelnotenpraliné in een schaal van witte chocolade.
Let op: dit is geen "sweet kiss"! De rode lippen hebben een vulling op basis van yoghurt, eerder zuur van smaak maar bijzonder fris. Eentje voor liefhebbers.
Een milde ganache van banaan in een jasje van fondantchocolade.
Deze vulling is een foodpairing van amandelen en peren: amandelpraliné en Luikse siroop. De peervorm in fondantchocolade past als gegoten.
Dit half bolletje met facetten mouleren we in blonde chocolade. Ook de ganachevulling is op basis van blonde chocolade.
Een pittige botercrème koffie in een elegante melkchocoladen praline.
De (niet te zoete) botercrème wordt vermengd met echte cuberdonstroop. De vormen worden met bordeaux-rode cacaoboter gesprayd en daarna in melkchocolade gemouleerd.
De moeder aller pralines. Een dun schijfje marsepein met daarop botercrème koffie en bovenaan een mooie walnoot. Dit smakelijk geheel wordt overgoten met witte chocolade.
Praliné hoeft niet steeds van hazelnoten te worden gemaakt. Proef deze huisgemaakte praliné van licht gezouten pinda's. De schaal in fondantchocolade toont een ludieke print van een gorilla.
Verrassend lekker. Voor de bereiding van deze pralines maken we verse popcorn en harde caramel. Deze vermengen we tot een heerlijke popcornvulling. Een speels gedecoreerde vorm in melkchocolade maakt het plaatje af.
Marsepein, op smaak gebracht met Rhum en een gekarameliseerde amandel, overgoten met melkchocolade. Decoratie met fondantchocolade.
Een fondantchocoladen rechthoekje met een interieur van marsepein, vermengd met koffie.
Een ovaaltje in marsepein, met pistachesmaak. Vlak na het enroberen met fondantchocolade, decoreren we met een drietandsvork.
Een schijfje van marsepein vermengd met gehakte sinaasschil, bloedappelsien en sinaaslikeur. Geënrobeerd met melkchocolade en gedecoreerd met fondantchocolade.
Een zalige ganache van Rhum, overgoten met witte chocolade en gedecoreerd met een handgeschreven letter B in fondantchocolade.
De pure ganache van "Brasil" originechocolade maakt van deze praline een echt smaakbommetje. De geel-groene decoratie verwijst naar de Braziliaanse vlag.
Een assortiment van zeevruchtjes, in witte gemarmerde chocolade, gevuld met hazelnotenpraliné.
... met onze professionele chocoladefonteinen.
Uw bedrijfsgeschenk in echte Belgische chocolade!