Chocoladegids

Onze chocolatiers vervaardigen ruim 50 types pralines, met een brede variatie in zowel vorm als smaak. Het assortiment bevat uiteraard een aantal klassiekers, maar ook enkele minder voor de hand liggende smaakcombinaties.

Antwerpse Handjes zijn een welgekende en gesmaakte lekkernij, officieel erkend als Antwerps streekproduct. Voor de chocoladen handjes is Andes Chocolatier exclusief producent voor de kleinhandel. De Antwerpse Handjes zijn zowel in vrac als in luxe-geschenkverpakking verkrijgbaar. Ook de koekjes zijn bij Andes beschikbaar.

Noten en gedroogde vruchten maken een heerlijke smaakcombinatie met chocolade. Liefhebbers van chocolade zonder meer vinden ongetwijfeld hun gading in ons aanbod caraques.

Elk seizoen brengt een nieuw chocolademoment. We starten met valentijnshartjes, onze paaseitjes - in maar liefst 17 verschillende smaken - maken van Pasen een echt festijn. Artikelen voor Halloween en herfst volgen snel, en we sluiten het chocoladejaar smakelijk af met onze fijne kerstpralines.

 

© 2023 Andes Chocolatier
Alle rechten voorbehouden

site by webwave