Een paaseitje in witte chocolade, gevuld met hazelnotenpraliné.
Een paaseitje in melkchocolade, gevuld met hazelnotenpraliné.
Een paaseitje in fondantchocolade, gevuld met een zachte ganache van banaan.
Een krokante hazelnotenpraliné in een paaseitje van witte chocolade.
Een duo van witte en melkchocolade, gevuld met een zachte botercrème en pistache.
Een mokka botercrème in een paaseitje van melk- en fondantchocolade.
Een ganache die op smaak werd gebracht met Amaretto, in een melkchocoladen paaseitje.
Een paaseitje in fondantchocolade, gecombineerd met een zachte advocaatganache.
Een fondantchocoladen paaseitje, gevuld met hazelnotenpraliné, en gepofte rijst voor een krokante toets.
Een smeuïge praliné van pecannoten (en amandel), in een paaseitje van melkchocolade.
Dit wit-melk gemarmerde paaseitje werd gevuld met een heerlijke caramel. Een topper in het assortiment!
Een hazelnotenpraliné, op smaak gebracht met speculaaskruiden en pailleté feuilletine. Dit in een paaseitje van melkchocolade.
De bekende Italiaanse citroenlikeur werd verwerkt in een ganache, waarmee we melkchocoladen paaseitjes vullen.
Dit melkchocoladen paaseitje werd gevuld met een (niet te zoete) botercrème, vermengd met echte cuberdonstroop.
We vullen dit paaseitje in blonde chocolade met een notencrème en krokantjes van gezouten caramel. Mmmh!
Een paaseitje met dubbele vulling, in één helft proeven we caramel met fleur de sel, de andere helft vulden we met pindapraliné.
Een duo van smaken, samen in één eitje: enerzijds amandelpraliné, en anderzijds een koffieganache.
De heerlijke smaak van popcorn in een melkchocoladen paaseitje. De crunchy vulling heeft bovendien een aangename textuur.
Paaseitje in volle witte chocolade.
Paaseitje in volle melkchocolade.
Paaseitje in volle fondantchocolade.
Verzot op caramel? Wij ook! Een paaseitje "vol" gegoten in caramelchocolade, niets meer en niets minder.
Uw bedrijfsgeschenk in echte Belgische chocolade!
Over ons of ons aanbod? Kom gerust eens op de koffie.