Paaseitje praliné wit

Een paaseitje in witte chocolade, gevuld met hazelnotenpraliné.

 
 
 

Paaseitje praliné melk

Een paaseitje in melkchocolade, gevuld met hazelnotenpraliné.

 
 
 

Paaseitje banaan

Een paaseitje in fondantchocolade, gevuld met een zachte ganache van banaan.

 
 
 

Paaseitje praliné nougatine

Een krokante hazelnotenpraliné in een paaseitje van witte chocolade.

 
 
 

Paaseitje pistache

Een duo van witte en melkchocolade, gevuld met een zachte botercrème en pistache.

 
 
 

Paaseitje moka

Een mokka botercrème in een paaseitje van melk- en fondantchocolade.

 
 
 

Paaseitje Amaretto

Een ganache die op smaak werd gebracht met Amaretto, in een melkchocoladen paaseitje.

 
 
 

Paaseitje advocaat

Een paaseitje in fondantchocolade, gecombineerd met een zachte advocaatganache.

 
 
 

Paaseitje praliné crisp

Een fondantchocoladen paaseitje, gevuld met hazelnotenpraliné, en gepofte rijst voor een krokante toets.

 
 
 

Paaseitje pecanpraliné

Een smeuïge praliné van pecannoten (en amandel), in een paaseitje van melkchocolade.

 
 
 

Paaseitje caramel

Dit wit-melk gemarmerde paaseitje werd gevuld met een heerlijke caramel. Een topper in het assortiment!

 
 
 

Paaseitje speculoos

Een hazelnotenpraliné, op smaak gebracht met speculaaskruiden en pailleté feuilletine. Dit in een paaseitje van melkchocolade.

 
 
 

Paaseitje limoncello

De bekende Italiaanse citroenlikeur werd verwerkt in een ganache, waarmee we melkchocoladen paaseitjes vullen.

 
 
 

Paaseitje cuberdon

Dit melkchocoladen paaseitje werd gevuld met een (niet te zoete) botercrème, vermengd met echte cuberdonstroop.

 
 
 

Paaseitje notencrème caramel

We vullen dit paaseitje in blonde chocolade met een notencrème en krokantjes van gezouten caramel. Mmmh!

 
 
 

Paaseitje caramel salé / pindapraliné

Een paaseitje met dubbele vulling, in één helft proeven we caramel met fleur de sel, de andere helft vulden we met pindapraliné.

 
 
 

Paaseitje koffie / amandelpraliné

Een duo van smaken, samen in één eitje: enerzijds amandelpraliné, en anderzijds een koffieganache.

 
 
 

Paaseitje popcorn

De heerlijke smaak van popcorn in een melkchocoladen paaseitje. De crunchy vulling heeft bovendien een aangename textuur.

 
 
 

Paaseitje vol wit

Paaseitje in volle witte chocolade.

 
 
 

Paaseitje vol melk

Paaseitje in volle melkchocolade.

 
 
 

Paaseitje vol fondant

Paaseitje in volle fondantchocolade.

 
 
 

Paaseitje vol blond

Verzot op caramel? Wij ook! Een paaseitje "vol" gegoten in caramelchocolade, niets meer en niets minder.

 

© 2023 Andes Chocolatier
Alle rechten voorbehouden

site by webwave