Onze bedrijfsfilosofie in 4 kernwoorden

Bij Andes Chocolatier werken we kwalitatief, voedselveilig, milieubewust en economisch.

KWALITATIEF:
In onze ateliers vervaardigen we chocolade-artikelen van hoogstaande kwaliteit en daar zijn we fier op. We garanderen deze kwaliteit in de eerste plaats door een strenge ingrediëntenselectie, die weinig ruimte laat voor compromissen. Het vakmanschap van onze chocolatiers is een tweede garantie voor kwaliteit. Een klantgerichte service maakt ons kwaliteitsverhaal compleet.

VOEDSELVEILIG:
Elk voedingsbedrijf draagt een grote verantwoordelijkheid. Gezondheid is immers een basisrecht. Andes Chocolatier besteedt enorm veel aandacht aan voedselveiligheid. Met behulp van een externe consultant die gespecialiseerd is in deze materie, stelden we een handboek op, gebaseerd op de Autocontrolegids voor onze sector. Vele procedures en werkinstructies later kunnen we zeggen dat ons bedrijf zeer goed scoort op vlak van voedselveiligheid, wat bevestigd wordt door een zeer laag aantal non-conformiteiten.

MILIEUBEWUST:
Dagelijks werken we met producten die onze planeet ons geschonken heeft. We hebben respect voor deze planeet: onze chocolade wordt vervaardigd van duurzaam geteelde cacaobonen. Verspilling van energie wordt tot een minimum beperkt, bovendien werken we sinds 2012 met 100% groene energie. Ook met afval wordt milieubewust omgegaan dankzij een uitgekiend sorteersysteem.

ECONOMISCH:
Andes Chocolatier is natuurlijk ook gebonden aan de economische realiteit. Enkel een gezond bedrijf kan werkzekerheid garanderen aan haar medewerkers, en enkel een gezond bedrijf kan een degelijke service bieden aan haar klanten. Wij proberen de rendabiliteit te bewaren, enerzijds door een efficiënte productieplanning en anderzijds door de verspilling van tijd, grondstoffen en energie maximaal te beperken.

 

© 2023 Andes Chocolatier
Alle rechten voorbehouden

site by webwave